Eldaar

Kommer inte vara speciellt bra uppdatering idag.
För det mesta har jag bara eldat, försökt hålla elden vid liv. och än så länge så lever den faktiskt. :]
Om kanske två timmar kommer Linda, då får hon hjälpa mig att bära ut tvn (aa) snällt? ;)
Sen kanske vi far på byn eller bara chillar i bröggstugan och snackar:]
Just nu väntar jag iaf på mat, och eldar. 
Vi får se om vi hörs nå mer ikväll, annars imorgon!
men hey, kom ihåg frågestunden.


felicia

Farmora

Sitter just nu hos farmora med S och vi ska snart käka. Älgstek och köttbullar (?) bra blandning oja. Nämen idag har vi bara tagit de chill och inte gjort något alls. S sitter brevid mig och hälsar så hjärtligt till bloggen, kanske borde han få gästblogga någon gång framöver?;)

Ni har väl inte glömt frågestunden?;)

/Linny

Gymnasievalet

Vad ska jag välja? vad är jag intresserad av? tänk om jag väljer fel? vart vill jag gå skola? tänk om jag inte trivs där?
Frågorna ställs i mitt huvud som aldrig förr & jag vet än inte vad/vart jag vill gå till hundra procent. Även fast jag vet att det snart är dags. Inte än, men ändå såååå snart. Har varit inriktad på naturbruk, som jag faktiskt är intresserad av och som jag faktiskt har en kompis att gå med om jag nu går det. Pratar om Forslunda i Umeå nu. Men ändå så tvekar jag på om det är det jag vill gå. Och vad för inriktning ska jag ta? och vad jag kommer gå senare? Jag måste ju ändå vidareutbilda mig till något.
Handels eller livsmedelsprogrammet vet jag inte varför det intresserar mig ett dugg? Inte speciellt roligt skulle jag kunna tro, inte alls. Men nånting får mig till det ämnet. En annan sak jag har lagt tankar på är Florist. Just nu är jag ba helt förvirrad, fast det är kanske så det ska vara? (;
Umeå är jag iaf nästan hundra säker på att det är där jag kommer gå. Även fast jag tror att det kommer vara fett jobbigt att faktiskt flytta, bara kunna träffa familj och släkt typ varannan helg?! ;o Inte kul, men umeå gillas sjukt mycket så tankarna lutar mest åt att det är där jag tänker gå skola. Men jag har haft dagar där jag nästan har varit helt bestämd på att jag tänker gå nånstans där det är närmre hem, så jag ska inte säga att jag bestämt kommer gå där.

Boende. Sjukligt tråkigt att bo på ett elevhem, eller? Jag har ingen aning, kanske kan vara roligt också men jag känner mig inte så taggad på att bo på ett elevhem. Att bara tänka tanken på att man måste dela gemensam dusch varenda dag, gillar jag inte. Jag vill ha eget, fast det är sjukt svårt och sjukt dyrt. Hoppas man får en egen toalett iaf?:] Antagligen så kommer jag på bo ett elevhem. Annars så ska jag försöka få Linda att gå gymnasie i Umeå, för hon har någon släkting som har en hel övervåning som är ledig för inneboende. Det skulle vara grymt och bo med henne där isf ^^

På tisdag äre något möte om gymnasie, och snart ska vi få besöka strömsunds, vilhelminas och lyckseles skolor, tror jag. Eller jag är inte säker på Lycksele, men ändå. Hoppas att jag blir säkrare på vad jag vill välja då.
Nu känner jag bara att jag har svamlat igenom hela det här inlägget, vilket jag egentligen inte är så förvånad över. Såg typ nu att det blev ganska långt också, flåt (aaa) Hah, men nu ska jag lägga av :] Lägger ut en låt istället på bästa lasse :] pusshejs på er.
felicia


omgomgomg

- Jag vet fortfarande inte till 100 % vad jag vill gå för gymnasium
- Har inte cuttat håret på mer än ett halvår. opsopsops
- jag har fet ont i halsen och kommer inte på nå mer :(


Im back!

Hemma nu igen. Kom hem runt sjutiden, duschade och har nyss sett på idol.
Sitter och har ont i huvudet nu av någon anledning. Imorgon blire nog upp tidigt, ska elda i bröggstugan, städa osv:] tomorrow kommer inte äga lite mkt:]
skriver kanske mer sen, pusshejs (:
felicia


träää


Det är väädligt sällan jag har två likadana sockar på mig, jag har säkert 20 par sockar, men alla är utan kompis.
Jag bränner alltid mina nudlar. Det är mina färdighet i köket..då är det illa.
Min subway macka ser alltid ut såhär:
  • kättbullar
  • ost
  • salt&peppar
  • vitlökssås

Ops, fel dag och tid.

Haha det var tydligen på måndag S skulle klippa sig. Men igår sa de fredag. Ops så tokigt de kan bli;) Så nu vet jag inte hur min dag ska spenderas haha:) Har pluggat två och en halv sida matte redan, så det får räcka för idag:]
Kanske läser lite samhälls ekonomi ikväll också, vi får se:)

/Linny

Dagnes låt


Kan aldrig få nog av den här låten!!

OMG jag hade glömt!!

Ni har väl inte glömt?;)

http://pettssonochteskedsgumman.blogg.se/2009/october/tummen-upp.html#comment

091030

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Idag hade jag tänkt att min förmiddag ska bli en plugg-förmiddag. Ska plugga ut så många tal jag kan av mina 50 stycken som jag har kvar, och även plugga lite hkk och samhällsekonomil. Efter det ska jag cykla ner till stan och möta upp S för han ska klippa sig. Haha, jag litar inte på hur han kommer klippa sig så jag måste följa med så inget går snett;)

Sedan ikväll vet jag inte vad som händer, imorrn ska jag iallafall sola solarium igen. Haha, måste ju blir lite brun innan lovet är slut;)
Vad tycker ni? Ska man vara blek eller brun?
Själv tycker jag att båda är fint, tänk dig en blek person med mörkt långt tjockt hår och röda läppar. WOW. Men även brun med typ slingat ljust hår, man får en sån sommarkänsla över det hela!

Och just det! Eftersom vi har nytt i datorn så finns det ju inga bilder, och jag får även inte föra över bilder heller säger papi!! Men på söndag blir det mamma-vecka igen, så då äre fritt fram!:)

Nu ska jag göra lite frukost och sedan sätta mig och plugga:)

/Linny

Nytt i datorn.

Bättre sent än aldrig. Right?
Har varit hos S hela dagen. Vi har sett fredag den trettonde och efter den filmen fick ja nå ryck att städa hans rum, haha fett duktig jag känner mig.
Nu när jag kom hem har pappa formaterat om datorn, så alla bilder har försvunnit:( Allting är borta och jag måste lära om mig internet. Vi hade windows förut och nu har vi något som heter ubutsu eller nått sånt. Fett drygt när det inte finns riktiga msn-.-

Hela lovet har snart gått och jag måste verkligen plugga. Annars ligger jag efter i allting igen:(

Aja, nu ska jag ta en macka, läsa bloggarna och sedan sova så gott.

/Linny

Dagens låt


Bästa just nu. Tack Sirre för att du visa den;D

älskadee ääängel

Sprungit på stan med A hela dagen. I mina skor. Tycker synd om mina små fötter.
Ikväll blire att sola solarium med Säändra Lindburger. Nice, oja.
Köpte en ny tröja idag, med popcorn på. Ska ha de imorrn, så då får ni se den:)
Grymt, nu är det mat:]



/Linny

ba bye.

hööörs på fredag.
pussnn
felicia


schtek

Datorn dampar jävel för tredje gången nu. Så jag får se om jag hinner skriva klart det här inlägget ;)
Än så länge har jag inte gjort så mycket, måste snart börja packa. Inte så mkt att packa, men ändå. Mamsen vill ha hjälp med nå saker också.
Btw, om det går som planerat så ska jag, Linda, Hampus, Harald och Mattias titta på nån film (skräckis) på lördagnatt. Men det blir sjukligt sent eftersom Linda slutar jobba 1 på natten. Iaf så hade vi tänkt vara i bröggstugan och då måste jag elda där hela dagen + städa. Men det är inte så jäkla jobbigt tror jag, så det ska väl gå. Fast måste dra ut tvn och dvdn också, men det får fan linda hjälpa mig med innan (aaa)

annars har jag inget att skriva, hör väl av mig en gång till sen innan jag far :]
feliciaa

 


one two three


Jag tål inte att bli dissad. Kan vara sur på en person väldigt länge pga en diss. SKYLL DIG SJÄLV ANTON.
Jag mår inte bra psykiskt om jag inte får raka benen, det tycker S är väldigt bra.
Jag är lite av en pyroman. Finns det en tändare/tändstickor i min närhet brinner det garanterat.

/Linny

shalala.


tummen upp!


YES. NU KÖR VI!
avslutas på söndag.

tik tok.

Usel uppdatering av mig känner jag. Men det är sånt som händer.
Fick tillbaka duschen förns 5 idag. Så jag skyndade mig och åt middag och hoppade sen in i duschen. Efter att jag hade fixat mig drog jag och matilda på uc. Där det som vanligt är helt jävla fucking dött. Dorotea suger långt in i benmärgen (aa) Iaf vi mötte sen upp Victor och Anton och busade på runt byn. Vi gick upp till kyrkan också, sjukligt läskigt, vi gick in i nått litet hus där typ jesus satt tro ja. Asså statyer då, kanske alla fattar men iaf (A)
Sen mötte vi även upp Lovisa på busstation, gick till uc igen för att vi frös som fan. Fast där stannade vi inte länge, iaf itne jag och matilda som gick hem till mig och käkade glass (y)

Annars ikväll har jag bara tittat på Desperate housewives. Ska försöka blogga nått mer ikväll också.
Imorgonkväll far jag till farmor, och hon har en mobiltelefon som hon inte kan med så varför skulle hon kunna hantera en dator? Hon har alltså ingen dator ;) Så från mig får ni förns höra mer av på fredagkväll från och med imorgon.

punkt slut, hare great ;)
pettssssooon

 
ba för att inlägget ska få nån bilder, så bju ja på plojkort :]


and here it is.


nu fick ni även se mina skills på paint;)

/Linny

dagnes låt

Dagnes låt.


my my my my sharona

Tillbaka från S nu då. Eller har varit hemma i nån timme, har läst nya Frida som papilutten varit så snäll att köpt hem och sedan har vi ätit. Entriot eller hur de stavas(a) Sjukt gott var det iallafall:)

Ikväll ska jag försöka plugga lite matte ochn SO och även lite hkk. Inte okej, första veckan har jag två prov och sedan ett veckan efter. Det är ju lov, då vill man ju inte plugga;)
Igår såg jag och finaste män som hatar kvinnor, bra thriller faktiskt. Alla som inte har sett den borde se den! Sedan imorse såg vi polarexpressen haha. Men det var så sjukt mysigt:)

Nu blir det att ta en snabbdusch innan jag ska träffa bebis och hitta på något.

/Linny

tisdaag

Sitter och väntar på att dem ska fixa duschen.. går inte duscha eller göra nånting alls med vatten :o
så när det är fixat blire dusch och sen kanske tv eller nått.
Ikväll blire först uc med matilda sen far vi väl hem till moi, maybe.


pusshejs!
petttssson


Vi är änglar med blickarna högt i det blå

Sjuuuuuukt rolig dag, den bästaste på länge!
Väcktes av alarmet halvsju idag. Tänkte ett tag vad fan det var jag hade gett mig in på. Men jag tvingade mig upp vilket som helst, fikade och for till uc. Mötte Matilda där eftersom vi skulle måla om på uc, efter typ en halvtimme kom Marija och Linnéa också. Det var väl drygt från början, men det vände sig ganska fort. Vi fick gratis fika av MB, maaassoor till och med. Vi fick gratis lunch av dem också, så vi gick till myway och käkade. Kom tillbaka, städade ihop allt och sen fick vi också pengar till att hyra en film. Vi hyrde "The uninvited" och FY FAN va vi skrek (aaa)
Vi satt på uc och kollade den, med surround ljud och allt, sjukt läskigt. Och precis när det skulle hända nå läskigt så fick vi besök av Larsa utan att vi märkte det. Han liksom stog bakom en skärm och vi var ju helt inne i filmen så vi märkte han inte. Till slut får han fram "äre spännande?"
vi skrek som fan. haha, så jävla kul.
Efter filmen var man typ hes som fan. Serri, jag tror aldrig att jag heller har varit så pissnödig som jag var under en hel film! Men filmen var värd att se faktiskt! Sjukt bra var den. Rekomenderas ;)
mycket skratt och prat, värd dag!

Nu ska jag inte skriva nå mer, jag är dö hungrig och ska gå och fixa mat!
pussheeejs
peettssson

 


no matter how i throw the dice, they keep coming back to me

Nu har jag äntligen kommit tillbaka stan. Har sprungit runt som en tok och kollat på massa ögongodis. Just nu är det skor som gäller. Haha, har mina perioder, väskor, t-shirts, klänningar, skor, smycken haha.
Har även börjat leta julklappar nu, lika bra att vara ute i tid så man inte står där i sista minuten.
Jag hatar vekligen det!

Nu sitter jag och pumpar black eyed peas låten i've got a feeling, så sjukt härligt låt! Ska snart käka pizza med pappa och lillebror för att sedan skynda iväg till S. Sover där så jag vet inte riktigt om jag kommer kunna uppdatera något. Annars kommer vi ju höras imorgon!:)

Funderar på att sätta ihop en önskelista nu, många som undrar vad jag önskar mig haha.

Ha de bäst!

Dagens outfit igår;)
/Linny

look at me, i'm a lion


just det, så här såg mitt hår ut imorse. Inte okej!


Men så ser ja ut nu. OJ just det. Måste ju städa inan papi kommer hem. OPS

look at this photograph


This is how we start the morning.
Hej! Vi börjar dagen med en av alla hundratals eg0pics som finns på min dator.
Idag ska jag på stan med Emilia. Har känt henne sedan jag var två år. En sann vän sviker aldrig.

Tänkte att det skulle kunna vara dagens ämne.

Hur många gånger har du inte hittat en ny kompis och verkligen känt WOW. Soulmates! Och sedan har den svikit. Eller de bra stunderna, när den där den uberbra kompisen har hjälpt dig när du känt dig nere.
Det finns sann vänskap, men den är så äckligt svår att hitta. Allför många gånger tror man att man hittat den, och sedan bara är den borta en dag. Och det gör ont. Det svider och bränner.
Så därför vill jag bara säga att man ska ta vara på den tiden man har den där vännen brevid sin sida. För på ett ögonblick kan allt vara försört.

Och ja, det är en speciell person jag syftar på med den här texten.

/Linny

jobbig söndag.

Gårdagen var ju ganska mys. Matilda och Lovisa kom till mig och vi satt och pratade om precis allt. Vid 7 tiden började vi gå till Ankis. Mycket skratt med brudarna under måltiden;] Det var sista året de.
Efter pizzan så gick jag hem på en gång. Det är så dött på byn ändå, så där finns inget att göra.

Sitter här nu, trött och fryser som fan. Känns som att jag kommer bli sjuuk ;s ;s
Hoppas inte iaf.
Imorgon ska jag upp tidigt iaf! Ska fara till uc och göra en sak med Matilda och Marija ;] Ska bli sjukt kul. Vad får ni veta imorgon.
Så för mig ska jag kliva upp runt 7 tiden!

Nu ; TV
pussn!
pettssoon

these shoes are made for walk in


I can't help it, i just love it.

gratis

Oh baby, nu har jag gratis sms igen. And it feel good!

Känner att min morgon har varit väldigt arbetsam. Har plockat ur diskmaskinen, bäddat sängen, packat alla kläder till pappa och städat rummet. Mamma sa att jag skulle göra detta och efter de skulle jag få gratis sms. Haha, det tog inte så lång tid(a)

Idag ska jag och Sääändra Lindburger vara med Elias och Anton, kommer bli naiis:)
Hare gott, igelkott

/Teskedsumman

And guess who's back.


Yeah, high five.

guess who's here?

Guess who's here?
Sääändra Lindburger is here.

lördag night

Inget händer ikväll. Jobbigt, lördag kväll och alla är out of town.
Hm, på ett lov ska man vara hemma och va med mig haha;)

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, packa och gå med allt till pappa eftersom det blir pappavecka. Sedan vet jag inte. Någon som har några förslag?:)

Har suttit och kollat runt lite på tuben (haha jag älskar det uttycket haha) och jag hittade denna video;

Hahah har man humorn idag eller?;)

/Teskedsgumman

PIZZA TONIGHT

Sitter för det mesta bara och väntar på att klockan ska bli runt halvåtta. Då blire pizza på Ankis med fotbollslaget och tränarna. Sista året nu.. Känns jäkulst tragiskt att det inte blir nå fler år faktiskt.
Annars idag har jag inte gjort ett skit. Sov ganska länge också... Hade typ en sjukt konstig dröm. Klassen for till bulgarien, vi bestämde det tvärhastigt så jag hann inte ta vaccin. Så när jag var i bulgarien letade jag efter en växt (som i det fallet hette tropisk nektar. Antagligen på grund av att jag igår, fredag, plockade ut saften tropisk nektar i hyllan på Ica) Den växten skulle iaf vara vaccinet. HAHA, det här låter sjukt retard, men sen började drömma om Farmville?
Där har ni saker som jag drömmer om. inte lite sjukt, nej? (a)

Lanana,  onödigt och veta men ändå. Har liks lite att skriva om som alltid. :]
Ska fortsätta att inte göra ett skit nu, så pussn på er!
/pettsson

BTW, snart komsi matilda och lovisa :]

sun-tan

Oh yes. Nu har jag (äntligen) fått lite färg. Solarium for life<3<3<3

Mår inte så bra, ska nog lägga mig i soffan och läsa en bok. Ganska mysigt faktist.
Håller på att läsa min älskade Kärlek liv efter liv jag vill så gärna vet ahur den slutar, men jag vågar inte läsa ut den för den är FÖR bra för de. En av de bästa böckerna jag läst!! :D

Never say never

Blev att jag for på uc ikväll med Matilda och Lovisa.
Fanns som vanligt inget att göra där, inge folk där längre nu för tiden. Ba tråk alltihopa.. så for liks hem och tittade på idol. Good news, Erika gick vidare! .. och Rabih! det är schteeeek:]
Nu blire väl bara att jag sitter här och drygar ihjäl mig, inge folk inne på msn heller typ. Tråk nanting.
Funderar på att starta twilight som jag typ har sett ett x antal gånger. Spelar ingen roll, för den är alltid lika bra (aa)

Tror jag gör det! pussn
/peeeeettsson


kärlek åt brudsen

FREDAGSMYS FTW:]

Och jag är så fuckad glad för jag har fått asmycket godis av ica :]
tep nå blandning av popcorn och crunch balblabal (vet inte vad dem heter), Mjölkchoklad x2, kexchoklad x2, gott och blandat x2, squares x2 och Powerade :]]] vadå, jag ska inte svulla ikväll? (a)

För övrigt sitter jag bara och lyssnar på musik, väntar på att maten ska bli klar sen kanske det blir uc, får se. :]
Btw, blir inte farmor i helgen, utan det blir nästa vecka på onsdag.
och jag vet inte om jag kommer kunna fara till umeå över dagen heller. !&%#&!#&!%
wellwell, vi får se.
pussshejjsssssen
/ peeeettsson


tummen upp till låten

you know waht to say: fredagsmys

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyys.
Så otroligt bra det känns att det är fredag. Att de är lov gör saken inte mycket bättre heller, känns så äckligt bra. Hoppas ni alla får ett jättebra lov!
och som jag skrev förut, dålig uppdatering. Men allt det beror på skolan, har inte haft någon tid över till dator. Men nu är det ju lov haha. LOOOOV!

ska på subway nu, ha de kung! /Linny

Fryser häcken av mig.

yesyesyes. Har frysit enda sen jag kom hem från Ica. Hoppas jag inte åker på någon förkylning bara.
Sitter och lyssnar på musik, skaaa tvinga mig att göra svenskan nu så jag slipper tänka på den på lovet.
Imorgon är iaf sista dagen på Ica, sen äre lov som gäller ju!
sjuukt skönt iaf! 
 
Ska iaf göra svenskan nu,
jag återkommer väl kanske;]

/pettsson



ganska ´crazy

Blir ett snabbt inlägg för snart ligger jag i sängen och sussar, för såå trött är jag.
Prao, satt hela förmiddagen i kassan (H) kul som fan, men inte då man gjorde fel. Men iaf :]
For hem, gjorde ingenting sen har jag haft fotbollsträning.
Har nyss legat i soffan, fryst som fan, hoppas man inte blir sjuk och tittat på efterlyst. Asså det är typ scary och titta på det, när man är ensam hemma ;S,s;S;ss,S;s

OCH FY FAN, en annan sak förresten! jag dör bokstavligt talat om min pappa syns i idol på fredag XD XD
Han hade varit på ica, då tv4 var där och filmade och frågade folk frågor om Erika typ. OCH HAN STÄLLDE UPP !¤!%#¤&!#&!%#!% serr, dem borde inte ta de exemplaret ifall det ska vara med i tv XD

haha, nog om det. Nu ska ja sova juuuuh.
pussnhejsen
/peeeeettsson


dåligt

Dålig uppdatering. Förlåt.
Har bara inte haft något att skriva om, så då skriver jag ingenting istället.
Skriver när jag har något och skriva om.

/Teskedis

dagens citat

AGNES
"du borde gå till en psykolog, så dom kan få skrynkla till dig där uppe lite"
Jag kunde inte andas på typ 10 minuter haha

I'm out /Teskedsgumman

:O

Prao som vanligt, får träffa gosläkten ikväll när dem kommer och grattar mamsen ;]
Annars blire inge annat.
har inge och skriva, säger pusshej och skriver sen istället ;]


Ngt man kan försöka leva upp till! ;)
texten asså ;]]]


Trötter

Trött efter första dagen, kämpigt faktiskt och böja på sig hela tiden och bära massa saker hit och dit. Har iaf tappat ner kaffe idag, i glas. så den gick sönder ;) Förra veckan tappade jag barnmat, haha (aa) Inte nice för det stank torsk/lax med broccoli. Bra insats av mig ;)
Har iaff nyss ätit, skulle ha gjort svenskan men fattar den inte, orkar knappt anstränga mig. Men jag måste ändå be mami om hjälp, om hon är till ngn hjälp (aa)


Plaaaner till helgen! Ska kanske åka till farmor då, som bor någon mil utanför Hammarstrand. Kommer hem på Söndag igen, tror jag. Nån gång den veckan far jag kanske till Umeå över dagen också hoppas jag. (y)
Nu ska jag mysa för mig själv framför tvn:]
/peeeettsssson


dagens citat

"Men Linny, du får ta trapporna istället för bussen nästa gång"
Hahaha, Ulrika hahaha. That totally made my day! :D


förlåt

Förlåt. Jag kunde inte logga in igår på blogg.se, sidan kunde inte laddas. Finns inget man kan göra åt det haha. Första dagen i skolan på en och en halv vecka och jag är redan less på den. Hur lyckat är de på en skala?;) Är verkligen jättetrött just nu, ska nog snart gå och ta en tupplur.

Vi hörs! :)

rubrik

Snart blire duschen, sen ska jag sätta mig framför tvn och trycka i mig ben & jerry´s ;] 
ännu senare ska jag och mami bestämma tapeter till mitt rum ;] värsta makeovern i mitt rum snart ;$$
schtek att dom redan har tagit hem det till dorotea, sjukt tidiga dem är. suck ;]

har som fortfarande inget vettigt att säga, förutom att jag grubblar över att stiga upp tidigt imorgon igen. 
Men vi hörs, pusshejjs! 
 / peettssson


fredagsmys



Awsome. Den pwnar sönder, jag lovar! :D

Movietime

Blir nog en lugn dag idag för min del. Ska titta på en film tror jag, om jag har nån bra dvs (;
Har inget nytt att säga heller. Återkommer väl då jag har nått vettigt att skriva (aaa)



btw. Har aldrig varit nått riktigt fan till Michael Jackson, men shit vad jag har fastnat för den här låten.
Och när rabih sjöng den fastna ja bara för den ännu mer. (a)
Låten är sjukt bra iaf, enligt mig!

Men nu ska jag leta någon film, hare great!
/Petttttsson


23.17

Wiho. Det fanns dator med fungerande internet här. Lycka!

Nämen, nu är det lördagkväll och vi sitter ´här och drygar med folk på msn. Eller rättare sagt, jag sitter och drygar med folk från hans msn. Haha, ingen i hans klass tycker typ om honom längre, men jag är helt oskyldig(a'

Vi hörs sedan, för nu sitter han och petar och kittlas och vinkar och igör så de blir svårt o skriva:(
Han är som en hund, måste alltid ha uppmärsksamhet. Och just det, 5 månader om 40 minuter;D

/Teskedis


yesyes

Sitter på brors dator nu och dunkar musik :]
Väntar på maten och sen ska jag nog ta en promenad till mormor tror jag.
Får se om jag skriver när jag kommer hem, annars skriver jag imorgon.
Pusshej på er.
/peeeeettssooon


teskedsgumman är också eg0




Im off to S nu. Uppdaterar om jag får tillgång till dator. Annars hörs vi imorgon.

kärlek&respekt!

Det här visste du inte om pettsssonn inte ;]

- Gamla bilder på mig sen 4-7an tål jag inte att titta på!

- Jag har haft kaninuppfödning ;) dem parade sig så snabbt så jag kom upp till 14 kaniner. Sålde tre stycken resten hade jag kvar. Gav bort dem för några år sedan. Dom var så snabb också att det blev inavel, host, det behöver vi inte prata om (aaa)

- Tog min näspiercing själv, hemma, med nål (a)



Sen uppdatering för min del

Vaknade runt halv tio av att hela huset var uppe. Kände mig nästan tvingad att gå upp då :]
Har inte gjort nå speciellt idag. Varit och handlat med mami på byn bara. Annars har jag ba latat mig. Blev ändå sen uppdatering av någon anledning.

Senare idag ska jag även skriva tre eller fem saker som ni inte vet om mig, som linny! ;)
beror på hur mkt hjärna jag har idag för att komma på saker om mig själv (aaa)


goes ego

/ peeeeeeettssssonn

fem fem fem



den ni;)

RÅN

Pappa: Vad har ni ätit?
Jag: Rån
Agnes: Pang pang.

Ja, humorn är på topp idag med.

Lyssna och njut!



Seriöst, jag blir typ tårögd. Sååå bra är den! Amen på låten!!

/Teskedsgumman

no one sleeps when im awake

Lite nattblogging

Sitter här i mitt mörka rum och chattar o smsar o ser på tv. Mycket liv jag har just nu känns de som;)
Läste Felicias inlägg, och jag måste bara undra. Är jag den enda som inte följer årets upplaga av Idol?! Ser verkligen inget roligt i det, första och andra året var det kul. Men nu, det är bara tragiskt. Man har ju sett allting från förra åren.

Ska nog snart stänga av datorn och lägga mig och sova. Har en stor dag framför mig;)
A ska komma hit och sedan ska jag träffa S. (ni vet varför jag inte skriver några namn nu va?)

Vi hörs när jag vaknar, Hare KUNG!
/Teskedis

IDOL

Har suttit bänkad framför tv;n nu och tittat på Idol.
Seriöst, va grym Rabih är! Sexig är han också ;o opsopsopsops
En annan rätt, ganska, väldigt, mycket tuff grej är att jag har pratat med hans bror IRL ;) TROR JAG
Fick höra att han jobbade på busstation och där pratade jag nämligen med han. Och dem var grymt lika som jag minns, hade samma ögon! *dreggel*
Och självklart röstade jag på Doroteas stolthet, Erika! ;] Sjukt grym, hoppas verkligen att hon går vidare! Det är hon värd! Rätt tufft också, att Dorotea som ingen känner till har blivit nämnd i tv ett antal gånger och att man flera gånger har sett en kändis gå runt på samhället ;)

Sitter nu och funderar på Linnys mascara hon suttit och skrivit om. Den som jag gått och velat ha i flera månader nu. Jag måste köpa den på något sätt. Måste isf skicka efter den eftersom Fräck & fin, jao, doroteas enda "sminkaffär" inte har den. Öeh, kan man ens skicka efter smink? ja tror inte det.
Sjukt mycket jag vill ha nu, synd man inte har pengar för det. (((:
Men nog om det.

Just nu sitter jag bara och väntar på att idol ska börja igen. Efter det lär jag väl sitta vid datorn igen och bara dryga mig tills jag blir ännu tröttare och nästan somnar på tangenbordet.
Nu håller jag på att törstas ihjäl!
/PETTSSON


Lars Winnerbäck - Fribiljett mot himlen
kärlek till låten


Önskelista

För typ sjätte gången den här veckan snackar jag om en önskelista. Jag har sagt att jag ska göra en hela tiden, men jag orkar bara inte. Får ju inte bilder på det jag vill ha=( haha. Nämen, det hinner nog ändrats några gånger tills den första december (med betoning på några;)..)

Håller på att snacka med Felicia angående frågestund, vi tänker köra en inom snar framtid. Men mer om det senare!

JUST DET! Jag höll på att glömma bort,jag har ju testat mascaran. Hm, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den än, har bara hunnit testa den litegrand. Men av det jag testat så gillade jag den. Man får fylliga, långa böjda fransar precis som de lovar. Galet långa fransar man får av den, seriöst till ögonbrynen haha, och det ger vi tummen upp. två gånger om tillochmed;)
Ska göra en till utvärdering sedan när jag har använt den varje dag i ungefär en vecka, hur den håller osv.

Men nu ska jag gå och mysa lite med S. Skriver inte ut hans namn eftersom jag inte vet om han vill vara synlig i bloggen eller inte. Vi hörs kanske lite senare ikväll, eller så hörs vi imorgon:)

Jag och Lillebror i sommras. Är vi inte söta?:D
/Tha Tesked

Det är dags för fredagsmys

Fredagsmys nu, right? ;) Nu på eftermiddagen blev jag fett mycket gladare eftersom jag har fått nässmycke :}
Ikväll blir det bara till att lata mig, är sjukt trött idag. Har som inge att skriva. 
Linny skrev att vi kanske ska starta en frågestund, och jag tycker att det låter som en bra idé :] Så vi får väl se, det kanske dyker upp en frågestund snart :)

Annars så vill jag ha pengar nu och ba shoppa slut dem på en gång (aaa) 




.. men annars kan ni ju lika gärna ge mig dem här sakerna? (aaa)

Nu ska jag mysa på och lyssna på Fredagsmys
Puss på er! 
/ ppeeeeettsson

 

bbbbbbuddy holly

Vem ska fara och se Buddy Holly Musikalen när den kommer till Umeå?

Linny ska,
de va allt ja hade o säga. Mwhaha feel the joy biches, feel the joy.

Jag känner mig elak idag(a)

Kissie

Ni har väl alla hört om att ingen ska besöka Kissies hemsida idag, fredag 16 oktober? Nå, har ni gjort det eller har ni inte? Jag har inte det, för jag känner att det inte skadar mig att inte vara inne på hennes blogg på en dag.
Skulel det däremot vara Egoinas blogg skulle jag avlidit. Jag ääälskar hennes blogg. Började följa den för drygt ett år sedan. MEN jag har läst igenom hela hennes arkiv. Vilket leder mig till nästa ämne, bloggarkiv.

När man är hemma från skolan i en vecka finns det inte speciellt mycket man kan göra så jag har börjat läsa igenom de stora bloggarnas arkiv. Sjukt kul hur mycket vissa av dem förändrats och hu vissa inte förändrats ett dugg. Och på tal om blogg,

Har ni läsare någon blogg man kan kika in på?:)


Och på tal om ännu mer blogg. Ska jag och Pettsson blir som alla andra bloggar och ha en frågestund?
Vad tycker ni, vill ni ställa oss mot väggen och fråga allt om allt? Vi vill veta vad ni tycker!

Och precis som min älskade Pettsson skrev, lite senare idag har jag en dejt med duschen;)

kärlek o respekt! /Teskedsgummis

åh, irriterande nanting

piercingsmycket gick sönder, och jag har ingen extra. fett irriterande. jag har ett jävla random örhänge som ser ut som en gigantisk spermie i näsan nu. Fy fan va nice? nej,  rädd för att den kommer åka ut mitt i natten och då kommer hålet läka. Läker hålet kommer jag få asdamp. Nog risk att hålet läker till örhängets "nåls" storlek och då kommer jag ha problem med att truga in piercingsmycket, eftersom den har en "kula" i änden av smycket som man ska truga igenom ett mindre hål. Ännu värre är att kanjanas kanske inte ens är öppet imorgonbitti, eller överhuvudtaget, och då dör jag på riktigt. Den enda affären i dorotea som har typ 1 sorts smycke för näspiercing. det som är så jäkla dåligt att bo i ett samhälle med knappt några affärer, om man bodde i ngn stad nu hade det kanske vare chill. så sjukt pissed of jag är. Nu har jag iaf fått avreagera mig lite, inte för att det räcker men.

Nu ska jag gå och slå sönder något, nej men. Inte precis. Ska ta en dejt med duschen som linny brukar säga ;)
Sen, får jag se vart jag hamnar.
dör som sagt ifall inte kanjanas är öppet imorgon, så ifall jag inte hör av mig så vet ni ;) skämt
hejs på er
/peetttssson

 


LASSE

Gör så grymt bra låtar ;o Nöter sönder på alla hans låtar. sjukt :]
Har egentligen inte så mkt att skriva om. Ingenting alls egentligen. Har ju praoat som vanligt på Ica nu, plockat ut varor och bla bla bla. Sen jag kom hem har jag suttit och latat mig och nyss ätit.
Efter lovet ska vi iaf besöka hjalmar strömerskolan, strömsund och malgomajskolan, vilhelmina. Ganska sugigt att man inte får fara till umeå på skolans bekostnad och kolla på skolor (aaa) Måste ju fara enskilt isf.
grubblar, vill inte bo på elevhem i Umeå nästa år. Vill ha lägenhet, men för att jag kanske ska få det så tror jag att jag må dela lägenheten med någon. Inte ens sääkert att det finns någon ledig lägenhet. de sug ;o

Nog om det, tror jag ska försöka göra svenska skiten ;)
pussssss


/ppeeeettssoon


Dåligt på tv

Ni vet när man är hemma från skolan? Man lägger sig med täcket i soffan och sätter på tvn.
Och man får en idé att kanal 5 kanske visste om att man är hemma så de hade bestämt sig för att visa hela första säsongen av Desperate Housewives?

Och när man bläddrar igenom kanalerna, vad är det då?
Tv-shop, pyramiden och massa skit.

Och det roliga med det är att man inte vill se de, men ändå sitter man där och tänker ut svaret och skrattar åt de töntar som ringer in och säger något som någon annan redan har sagt.

Jag blir så sur. Tv gör så att jag ser saker jag inte vill se.

Inte okej people, inte okej! :]

091015

God morgon! Sitter här i pyjamas och har just käkat frukost. Galet mätt jag är nu!:) Funderar på att lägga mig ner och se en film, villken har jag ingen aning om.

Några bra filmtips?:)


Tänkte bara redogöra lite saker om MIN blogging, inte om Felicias.
  • Jag pallar inte skriva vad jag har gjort på dagen te.x varit i skolan blablabla. För både du och jag struntar i de till 100%.
  • Visst, om det hänt något roligt i skolan kan man ju skriva de, men det behöver ju inte vara dagligen.
  • Eller dagens outfit, och facelook eller vad man ska kalla det. Ni lär märka hur jag sminkar mig, vardagligt. Ungefär likadant varje dag. Och dagens outfit räcker väl om man bara har typ nån gång i veckan. Och då skulle jag kunna visa upp bilder från hela veckan. Och ja, jag tänker skriva vart ifrån de kommer. Meningen är väl ändå att ni ska bli inspererade?
  • Aldrig att jag kommer skriva något i stil med " Hej bloggen, vet inte riktigt vad jag ska skriva men nu ska jag på stan" ALDRIG. Har jag inget vettigt att skriva, då väntar jag hellre med att skriva förren jag har det!
  • Sure, jag kan skriva att jag ska på stan. Om det ger er något. Eller ja, om jag ska ner på stan för att jag ska köpa något och sedan visa upp i bloggen. Vilket för oss tll nästa punkt hehe
  • Modeblogg - nej tack. Jag tänker inte efterlikna nån "modeblogg" jag har varken pengar eller intresse för de. Okej, att köpa kläder är kul men såå överdrivet kul är det ju inte.
Jag tror att det var allt. Hoppas ni tog det här på rätt sätt och inte uppfattar mig som världens bitch, för isånnafall ber jag om ursäkt:)


bad bad uppdatering.

Har inte varit inne på datorn idag. Har typ haft fullt upp.
Jobbade till fem idag, smörade för möjlighet till sommarjobb ;) haha, nej men. vi ville packa in alla varorna så vi slipper göra det imorgon. Men vi hann ändå inte. Förns då, klockan fem kom jag på att jag hade träning halvsex. Fick skynda mig hem och äta och sedan fara och träna ^^ Blev kanske inte en sån seriös träning, men skitsamma;]
Kom hem, satte mig vid dator och sen klockan åtta har jag tittat på fotbollen på tv. Sverige - Albanien för den intresserade och det står 3-1, till sverige då. Fett schtek. ;]

Har inget mer att säga, ska titta klart på fotbollen sen måste jag nog sleepaa så jag orkar upp imorgon.
pusshejs/pettsssonn


grey's anatomy.

Grey's Anatomy. Har följt denna serie sedan andra säsongen, är helt fast. Dock på senare tid har det tappat de braiga, men fortfarande så är der ju Grey's. Det är alltså detta jag sitter och kollar på just nu. Hänger bara halft med eftersom jag har datorn i knäet samtidigt haha. Men nu ska jag snart stänga av datorn och lägga mig och sova, sova hela natten. Har inte vilat något idag, vilket var en dum idé. Men, man lär ju sig av sina misstag.

Men vi hörs imorgon alla söta läsare:)
/Teskedsguman

right now

Jag just nu.
Grymt tråkigt man kan ha samtidigt som man väntar på någon(L)






hehe jag bjuder (a'

maybelline - the colossal volum' express

Yes. Inhandlade en ny mascara idag när vi var på ICA maxi och handlade.
129 pix fick jag (mami) betala för den gula klumpen. Har aldrig haft den förut, men en kompis har/hade den, testade den då och hjälp, vilka fransar jag fick. Så imorgon hade jag tänkt att testa den här, och se hur mycket från reklamen som stämmer. 7x mer volym, hm tveksamt. Men verkligen mycket mer volym än någon mascara jag någonsin har haft!






091014 - eg0

Bjuder på lite egopics såhär på morgonkvisten;)


Teskedsgumman foo shoo (a)

091014

Back on track, people!
Känner mig sjukt mycket piggare nu. Kan sitta en längre stund framför datorn och har tillgång till den 24 timmar om dygnet.
Jag kan berätta vad som har hänt, men det känns som att om ingen frågar, dåskriver jag inget om det förren någon frågar vad som hänt.

Jag har även bestämt mig att jag inte tänker köpa moppe, hinner bara ha den i en sommar sedan ska jag börja övningsköra. Såå, vet ni vad som händer me de 2000 jag sparat till körkortet? Tadaaa, shopping!
Jag har bara bestämt mig för två saker än så länge, men när jag vääl köpt de sakerna å kommer jag ändå ha ungefär 800 kvar av det. Sjukaste nice!

Nu ska jag slänga ihop nå frukost och sedan sätta mig ner o göra en önskelista.
/teskedsgumman

091013

Dålig uppdatering, jo jag vet.
Men jag har en sjukt bra ursäkt varför jag inte uppdaterat. Jag har nämnigen varit inlagd på sjukhus, och fick komma hem igår. Kan skriva om varför sedan när jag är lite piggare, är fortfarande jättetrött och blir trött av att bara prata i telefon. Men jag ska försöka iallafall.
/Teskedsgumman

091012

Dagen gick ju bara fint. Kom till ica 08.45.. Bytte om och sen var det bara dags att jobba. Fick typ slänga ut gamla varor. grymt nice personal också ju:] fick fika (aaa)  Resten av dagen plockade in varor i butiken och frontade ^^
men var grymt kul, mycket skratt:]
Slutade 4, gick hem och är typ asigt trött. Ont i fötterna som fan. Ska snart sätta mig vid tvn och bara lata mig ännu mera.
Har någon svenska uppgift att göra också, nått gammalt nationellt prov som vi har i läxa. Inte så jättesvårt kanske, men tänka måste man göra ;) gruvar mig iaf för att göra den!
+ att jag måste hämta några papper på skolan för att jag ska svara på frågor om praoen ;s fett drygt..
/pettsson

091011

Ligger i sängen och latar mig just nu. Ska väl snart sova tror jag. Blir sovmorgon imorgon iaf :] Lycklig för det.
Hoppas det bara går finfint första dagen på Ica iaf :s

Inte värt att srkiva några meningar om idag eftersom jag itne gjort nått ;)
Får uppdatera med lite mer läsbara saker imorgon. Pusshejs!
/peettsson


091010

Dålig uppdatering.se
men det har alla sina orsaker!

Sitter här nu och är irriterad över att sverige inte vann mot danskarna ;) Tyckte att ett av "målen" som sverige gjorde, som inte blev mål, var mål.
Men så äre. Vaknade seent idag, vid tolvtiden typ. Vid tre tiden så följde jag med mami och papi till lycksele för att dem skulle göra nått. Hade inget vettigt för mig så det var lika bra jag följde med ;]
Ska gå ner ett tag nu, pusshej!
/petttsssoon


091008

Sitter invirad i täcket just nu, vadå tänker ni? Ska inte du va och leka skogsmulle? HA, trodde ni ja! Okej, jag hade dock hellre följt med så alla hade hört min klagosång om min tå. Nu är det så här att igår kväll i mitt rum var det svinkallt, och ja vet inte hur man sätter på elementet så ja bara skruva upp det. på högsta, för de va så äckligt kallt.
Jag tog på mig en långärmad tröja, mjukisbyxor och en stor varm hood. Men jag frös iallafall. Sedan ungefär två timmar senare vaknade jag av att jag höll på  att svettas ihjäl. Så jag tog av alla kläder och somnade om. Oxh ytterligare två timmar senare vaknade jag över att jag var tvungen att gå på toa, vilket jag gjorde. Sen kände jag hur enormt törstig jag blev, så jag gick in i köket och hällde upp ett glas vatten. Då fick jag blodsocker fall så jag satte mig på köksgolvet och väntade på att det skulle försvinna. Då tog jag tempen och den visade 40 grader, shiet tänkte jag och började ropa på mamma, och just när hon kom svimmade jag framför hennes fötter. Vaknade lite senare av hennes röst "linny, linny, vakna" och jag ställde mig försiktigt upp igen, kändes som att jag hade drömt. Sedan givk vi lite till och när vi just kommit in i mitt rum så svimmade jag igen. Samma upprepning som förut. Vaknade av mammas röst. jag la mig i sängen och skulle somna om, men mamma sa att hon skulle komma in och ta tempen varje timme. Så överdrivet mycket sömn har jag då inte fått. Sov nyss 40 minuter i soffan men inte mer. Nu ska jag gå och se en film och se om jag somnar.

Ha det bra
/teskedsgumman

P 091007

fett stressad kan jag säga iaf.
Kom hem runt åtta tiden, sen dess har jag suttit och letat resor (imorgon ska vi bestämma vart vi ska fara på klassresa) Vi siktar på utomlands, fast vi kanske inte kommer dit! Bara om vi typ tar det billigaste, dvs bulgarien. Men jag vill till greeeeek stek land. (H)
Nu, tio över tio, ska jag plugga biologi, sinnesorganen om någon är intreesserad ;) . Har typ inte pluggat ett skit och prov på fredag. Får ta ämnes imorgon!
btw, vi disikerade fårögon idag, inte mums.

nu, plugg ;s
/pettsson


update - 20.52

Nej nej, mamma har bestämt sig för att jag visst kan vara ute i skogen och leka. De ändå problemet är ju att jag inte kan stå på min högra fot, men de tror ja hon har missat. Men egentligen, vad gör de? Jag får ju vara ute i naturen. Hoppas att de regnar, de skulle pwna. Nä men seriöst " de räknas som frånvaro!" ja, klart de räknas som frånvaro mamma lilla, men det handlar om de är giltig frånvaro eller ogiltig. Skriver du ett mail till min lärare och förklarar hur de ligger till, då kommer hon bara säga krya på dig och inget mer.

Är det någon som förstår hur jag tänker?! För tydligen är jag den enda i huset som tänker såhär.
Mamma. Fidodalen kommer bli så awsome. Speciellt när allt jag kommer göra är att sitta på en stubbe me en plastpåse på foten (för min tå är stoor, och jag får inte på mig skor) och jag ska varaså ironisk som jag kan.

Längtar tills imorgon. Vilka är på att gå vilse? :D

091007.

Sitter här i pyjamas och tycker synd om mig själv. Har just kommit hem efter stan med S och några andra människor( jag vet inte om de vill vara med i bloggen, så jag skriver inte ut deras namn)
När jag kom hem var maten färdig på bordet och när jag just börjat äta så började mamma hålla på med mig tå. Gissa varför? Jo, jag har fått nageltrång. Jag vet, jätteroligt! Gör inte alls ont eller man går inte alls som en anka med ett ben. Nej men det är jätteroligt, jag lovar. Skulle gärna ha visat en bild, men då skulle ni nog spy. Och eftersom jag är så snäll och tycker om er läsare så mycket, låter ja bli det:)

Imorgon ska våran klass och parallelklassen till Fidodalen. Känns väldigt bra när inte ens lärarna vet vart det ligger, väldigt tryggt. Jag vet dock inte om jag kan fara, kan ju som sagt inte ens gå. Men jag hoppas att det blir bättre. Tycker verkligen inte om nageltrång:(

E
ftersom jag inte har så mycket att plugga på just nu tänker jag ta en chill kväll och bara sitta inne (jag kommer ju inte nånvart ändå)

hare bäst!
Teskedsgumman




ja ba snö

Tänkte bara uppdatera en snabbis.. Nu ska jag snart äta och sen tare lugnt innan träningen.
Hade sjukt ont i huvudet idag, men det värsta har gått över iaf..
Veckan är snart slut iaf, nästa vecka och nästnästa vecka så har vi prao. Jag blir på ica.. får väl se hur kul det blir ;] efter 2 veckors prao äre lov (a) så ganska chill att inte behöva vara på skolan :]

Btw, typ 1 dm snö i dorotea nu ;oOOoo mycket nice om det inte voree slask bara!

/peettsssonn;]

P 091006

Nu, har äntligen gjort färdigt svenska analysen. Får väl se vad knuttan tycker om den. Själv tkr jag bara att jag har svamlat igenom hela ;] Den vart på fem sidor, så mycket svammel isf.. :s

Snart blir det mat, sen måste jag plugga biologi, tror jag.
Halvsju äre iaf klassmöte.. Vi ska prata om klassresan, och hoppas fan vi kommer utomlands nästa år! Det vore ju härligt nånting :] Vissa i klassen säger att vi har så att vi kommer utomlands iaf (Y)
Sen ska vi kanske ta och fixa klasströjerna.
Efter mötet har jag inget planerat förutom att titta på Desperate housewives som börjar ikväll ;)
Men nu, mat!

heeeejs ;*
/pettsson.

090106

Baka cupcakes! Det blir nästa uppdrag för mig. Hoppas att jag lyckas. Kanske blir det inte så mycket bättre när jag fått publik till min bakning. Jippie!;) Men men, det blir väl roligt antar jag, att ha vittnen när jag failar. Lägger in bilder senare ikväll!:)

Slutade halv fyra idag. Jobbigt eftersom jag glämde saker i skåpet så jag var tvungen att gå tillbaka, sämsta SO sak som skulle vara inlämnat idag=(. Men jag och Nadja gjorde en deal, hon skickar hälften till mig så skriver jag klart och skickar senare iväg den till min SO-lärare. Det fina med grupparbeten;)

Men nu ska jag gå och baka cupcakes.
Vi hörs senare

pusshej
Teskedsgumman:]

ups :]

Först och främst, shit happends va långt linny teskedsgumman skrev. Så långt inlägg kommer jag aldrig lyckas skriva? Men jag försöker väl ;]
Linny har väl sagt det mesta, kul att liksom ha en blogg tillsammans, vrf inte? Det är ju mycket bättre än att ha en egen ensam blogg som jag så sällan skriver i..

Namnen pettsson och teskedsgumman förstår jag inte hur vi kom på egentligen.. Vi började rabbla upp massa barnprogram och sånt, och sen blev det som det blev ;)

Iaf, jag är 14 år och bor i Dorotea.. ett litet samhälle.. någonstans.. Nej men ärligt så äre skitfint ställe ;) ibland.
Jag går sista året i högstadiet, precis som linny. Efter nian så vill jag helst flytta till Umeå och gå skola där. Vad för linje har jag ingen aning om än.. funderade på naturbruk, men får se hur det blir. Tittade på om det fanns några lägenheter igår, lika bra att börja leta tidigt så att man kanske har någon chans att få en lägenhet. Vill helst inte bo i ett elevhem. Men ska titta mer på lägenheter i veckan.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, samtidigt som jag måste plugga innan jag går och lägger mig. Så nu blir det väl snart att rulla till sängen, plugga och sova. ;)

pussheeejs
/"Pettsson"


091005.

Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva.
Kanske lite om mitt liv som en 14-årig tonåring i umeå. Jo tack, jag bor i Umeå, inget jag är speciellt stolt över. Men så fort jag pluggat klart vill jag härifrån, till Uppsala av någon anledning, vet inte varför, har varit där en gång och jag älskade staden. Eller till gotland, iallafall på sommrarna. Går i sista året i högstadiet, efter de blir det gymnasiet och efter det vill jag plugga vidare till polis. Eller ja, det är så min framtid ser ut nu iallafall.

Jag och felicia startade den här bloggen tillsammans för att det verkar vara roligt att blogga med någon kompis.
Bloggen kommer väl bli ganska flummig, eftersom jag och Felicia har ganska sjuk humor tillsammans. Haha, många minnen dyker upp i min hjärna just nu;)
Nej, men på tal om bloggar, jag läser bloggar dagligen. Min absoluta favoritblogg är www.egoinas.se men www.fokis.se ligger inte långt efter. Det är dom bloggar jag läser dagligen och inte kan leva utan haha=)
Sedan finns det ju bloggar som kissies och dessies. De läser jag enbart för att avreagera mig. Jag hatar deras sätt att provocera och hur de alla härmar varann(nu pratar ja inte bara enbart kissie o dessie..)

Min fritid ägnar jag mest åt min underbara pojkvän.
Älskar honom så mycket, vet inte vad jag skulle göra utan honom! Blir oftast att vi är med varann eftersom vi är bästa vänner och har så roligt när vi är med varann. Och när jag inte är med honom så springer jag runt på stan och letar nya saker att inkassera. Tänkte ha någon typ av "dagens outfit" där jag helt enklet visar vad jag har på mig, inte mer med det(a)

Nej, nu känner jag att detta börjar bli drygt, både som läsare och för ig som skriver.
Nu ska jag ta något att käka och sedan mysa ner mig i min gosiga säng.
Men vi hörs imorgon!

Puss och kram skumbanan
/Teskedsgumman


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0